utorok 5. novembra 2013

Empties október 2013

Tento mesiac je tých empties skutočne celá kopa, pretože som sa vracala z USA a tak som sem zaradila aj pár produktov, ktoré síce neboli minuté až do dna, no kvôli miestu v kufri som ich musela vyhodiť. Šlo o lak a suchý šampón, v ktorých už bolo skutočne iba na dne, odlakovač a deodorant Secret.


Aussie – Aussome volume shampoo, 400 ml
Objemový šampón od Aussie s nádhernou ovocnou, tak trochu tropickou vôňou som si veľmi obľúbila už po pár prvých použitiach. Šampón dobre penil, výborne umýval a zdalo sa mi, že aj keď nie veľmi, predsa mojim vlasom dodával extra dávku objemu, ktorý im bežne hlavne pri korienkoch chýba. Šampón obsahuje výťažky z prírodného austrálskeho bieleho zázvoru a čerešňového dreva. Viac o tomto šampóne aj ďalšom produkte od značky Aussie sa dozviete v recenzii tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/10/aussie-reviews.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Jasné, aj napriek tomu, že u nás patrí značka Aussie k tým drahším.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ak chcete vyskúšať značku Aussie, toto je jeden z produktov, ktoré by vás nemali sklamať.

Organix - Repairing Awapuhi Ginger shampoo, 385 ml
Šampón je určený na suché a neposlušné vlasy, ktoré hydratuje od korienkov po končeky a posilňuje ich zvnútra aj zvonka. Tento krémový šampón s veľmi jemnou vôňou je inšpirovaný havajským tajomstvom krásy a vďaka bohatým výťažkom zo zázvoru awapuhi a keratínu vlasy zjemňuje na dotyk a posilňuje ich štruktúru. S týmto šampónom som bola ešte spokojnejšia než s Aussie. Vlasy som o jeho použití mala jemné a lesklé. Šampón dobre penil aj umýval a tiež sa dobre z vlasov vymýval bez nutnosti nekonečného oplachovania a vymývania zvyškov peny.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO. Škoda, že túto značku u nás nedostať, aj keď patrí k tým drahším, určite by som neváhala nad kúpov tohto istého alebo iných výrobkov.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Garnier Fructis style – Full Control Anti-humidity hairspray, 234 g
Tento lak na vlasy som mala po prvý krát a bola som s ním celkom spokojná. Ja síce laky používam iba v tenkej vrstve na jemné zafixovanie, no nájsť taký, ktorý by nezlepoval vlasy a pritom bol z tých so silnejšou fixáciou je celkom problém. Pri použití iba slabej vrstvy vlasy nevyzerajú zlepené, no pri nanesení hrubšej vrstvy sa už hodí iba na pevné účesy, ktoré vyzerajú dobre uhladené. Aby som vedela na akom princípe funguje tá výdrž aj v 90% vlhkosti, na skúšku som si nastriekala silnú vrstvu... no ale to vám poviem, vlasy boli po zaschnutí tvrdé ako kameň a jediný spôsob ako to z nich dostať von bolo ich umytie.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Síce v tenkej vrstve nelepil, ale asi NIE.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Aj ÁNO aj NIE... ak hľadáte niečo na silnú fixáciu uhladených účesov, tak by ste ho mohli skúsiť.

Dove Hair theraphy – Refresh+Care Invigoration dry shampoo, 141 g
Síce nie som veľký fanúšik suchých šampónov, no som celkom vďačná tomu, kto ich vymyslel. Keďže moje vlasy sú dosť špecifické, pretože pri korienkoch sa pomerne rýchlo mastia a strácajú objem a spodné 2/3 vlasov mám zase veľmi suché, možnosť nastriekať si suchý šampón iba na korienky, namiesto umývania a sušenia celých vlasov, je v zásade super vec. Tento konkrétny suchý šampón od Dove však tak ako asi 90% všetkých zanechával vo vlasoch jemný biely povlak, ten sa však dal z časti vyčesať a tiež ho trochu dokázal neutralizovať lak na vlasy. Šampón mi po prvom použití krásne voňal, no táto vôňa sa žiaľ vo vlasoch držala, a tak sa z nej nakoniec stala silná otravná vôňa, ktorá ma po jeho použití sprevádzala, až kým som si vlasy normálne neumyla. Taktiež mi dosť prekážal pocit, ktorý som mala, keď som si vlasy prehrabla rukou – bolo to ako keby som vo vlasoch mala jemnulinký piesok.
Pocitu čerstvo umytých vlasov sa jednoducho nič nevyrovná a to isté platí aj o vzhľade a vôni.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE, myslím si, že sa dajú kúpiť aj lepšie.

Revlon – Color Silk 42 Medium Auburn 
Táto farba bola aj v minulomesačných empties a rozhodla som sa opäť si kúpiť tú istú značku aj ten istý odtieň, naozaj je veľká škoda, že o značke Revlon môžeme na Slovensku iba snívať. Oceňujem hlavne jej zloženie bez amoniaku.
*tento produkt som žiaľ zabudla odfotiť, no nájdete ho v septembrových empties

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? Keby boli tieto farby dostupné aj u nás určite ÁNO.


Avon Naturals – Volumising Shampoo Key Lime & Passion Flower, 400 ml
Šampóny z rady Avon Naturals patria k našim obľúbencom. Konkrétne tento objemový šampón s limetkou a kvetom maracuje bol určený pre jemné vlasy. Mal krásnu limetkovú vôňu, dobre penil aj umýval. O zväčšení objemu vlasov sa síce hovoriť nedá, no ak ho budete brať ako obyčajný šampón s vôňou limetky určite vás nesklame.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, tieto šampóny si opakovane v rôznych variantách kupujeme už niekoľko rokov.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Anatomicals – Another Blody Shower Gel Body Cleanser You’ll Sear By, 300 ml
Tento produkt sme dostali v rámci LadyBoxu a bol to náš prvý produkt od značky Anatomicals, ktorý sme kedy vyskúšali. Sprchový gél mal nápadité balenie aj vtipný názov a popis, no samotný produkt už až taký úžasný nebol. Tento sprchový gél takmer vôbec nepenil, pokožku ako keby ani neumýval a ani vôňa nebola extra príjemná. Okrem pekného balenia bolo pozitívom snáď iba zloženie bez obsahu parabénov.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE, po tejto skúsenosti si iný sprchový gél od tejto značky asi kupovať nebudeme. Možno v budúcnosti vyskúšame nejaký iný druh produktov, no sprcháč to zrejme nebude.

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE, pretože pre nás bolo vyskúšanie produktu od Anatomicals skôr sklamaním, hlavne po toľkých chválach.

Baley Young – Dusch-Schaum Erdbeer Traum, 150 ml
So sprchovou penou sme sa v prípade tejto od Balea stretli po prvý krát. Pena nám pripomínala šľahačku a to tak svojim balením, dávkovačom a tiež vzhľadom a vôňou. Pena obsahovala výťažky z jahôd a jogurtové proteíny. Sprchová pena bola z limitovanej edície.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, keby sme videli v DM nejakú novú „príchuť“ určite by sme ju vyskúšali.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, hlavne ak ste ešte nikdy neskúsili umývať sa so šľahačkou.

Avon Senses – Summer Breeze Indulgent & reviving ater shower moisture mist, 125 ml
Hydratačný telový sprej s tropickou vôňou bol skutočne ako stvorený na leto. Mal rýchlu a ľahkú aplikáciu pomocou manuálneho rozprašovača, jemné zloženie, ktoré sa do pokožky rýchlo vstrebávalo a nezanechával na pokožke mastný pocit. Toto telové mliečko v spreji od Avonu bolo naozaj príjemné a hodnotíme ho ako dobrý produkt

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, rada by som takéto ľahké zloženie vyskúšala aj budúce leto, snáď v inej parfemácii.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, najmä na leto.

Dove – Go Fresh deodorant, 150 ml
Deodoranty od Dove nepatria k našim obľúbeným a ani tento vo variante uhorka a zelený čaj nás nedokázal presvedčiť o opaku. Problémom je hlavne zanechávanie bielych fľakov na tmavom oblečení.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, ani tento sme si vlastne nekúpili

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE, deodoranty Dove veľmi neodporúčame, lepšie sú Garnier alebo Nivea


Bath & Body Works – Fresh Picked Body wash Pears, 473 ml
Síce som tento sprchový gél minula ešte začiatkom mesiaca, stále spomínam na jeho úžasnú hruškovú vôňu. Tento gél z jesennej kolekcie Fresh Picked obsahuje aloe vera a vitamín E.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Na Bath & Body Works vždy a znova, len škoda, že u nás o nej môžeme iba snívať.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence of Beauty – Sunblossom Body lotion, 237 ml
Telové mlieko je z rady produktov predávaných špeciálne iba v americkej CVS (niečo ako Balea pre DM). Mlieko malo mať vôňu slnečníc, síce neviem ako voňajú slnečnice a či vôbec, no toto mlieko voňalo úžasne nech už bola vôňa inšpirovaná čímkoľvek. Telové mlieko vďaka kombinácii avokádového oleja, antioxidantov z kustovnice čínskej a výťažkov zo semiačok bavlny pokožku vyživovalo a hydratovalo. Mlieko malo hustejšiu konzistenciu, vôbec však nebolo mastné a veľmi rýchlo sa vstrebávalo do pokožky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, len žiaľ je to opäť jeden z produktov, ktoré u nás nedostať.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ak budete v USA hľadať lacnejšie telové mliečka s krásnymi vôňami zájdite do CVS.

Garnier Mineral – Beauty Care deodorant, 150 ml
Ďalší z našich obľúbených deodorantov, tento krát z rady s aktívnymi minerálmi. Aj tieto sú bez obsahu alkoholu a zaručujú 24 hodinový ochranu. Deodorant je obohatený o aktívny minerálny derivát, ošetrujúci olej a prírodnú perleť, ktorá zjednocuje tón pokožky. Tento deosprej taktiež pekne vonia.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, deospreje od Garnier Mineral vrelo odporúčame.

Secret – Cocoa butter kiss Solid deodorant, 73 g
Keďže v USA som z nejakého mne doposiaľ neznámeho dôvodu nevedela v obchodoch nájsť sprejové deodoranty, bola som nútená kúpiť si taký aký mali. Doma som všetky tuhé, guličkové a ostatné podobné prestala používať, pretože na oblečení zanechávajú žlté, biele, mastné a ďalšie fľaky, ktoré sa potom nedajú vôbec vyprať. Tento tak ako som očakávala zanechával na oblečení fľaky a bolo ťažké sa ich zbaviť. Opäť dôvod navyše tešiť sa na návrat domov.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Gillette Satin Care – Lavender kiss Shaving gel, 198 g
Ak vám môžem za seba poradiť, gély na holenie (a je jedno či špeciálne pre ženy alebo klasické pre mužov) sú omnoho lepšie než peny na holenie a o ich prevahe nad obyčajnými sprcháčmi už ani nehovorím. Dokonca sú vhodné aj na citlivú pokožku, pretože ich hustá konzistencia vytvára bariéru medzi pokožkou a žiletkou. Čo sa žiletiek týka, na základe dlhoročných skúseností odporúčam Gillette Venus, síce sú drahšie, ale stoja za to ;)

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? Neviem, či tieto gély dostať aj u nás, ale ak hej, určite ho odporúčam.


Garnier Skin Naturals – Essentials Sensitive Upokojujúci odličovač 2 v 1, 200 ml
Tento dvojzložkový odličovač patrí k našim dlhodobo najobľúbenejším odličovačom, pretože naozaj dokáže odstrániť akýkoľvek aj vodeodolný make-up. Okrem toho má zloženie bez farbív, bez alkoholu a nemá parfemáciu, na druhej strane je zase obohatený o pro-vitamín B5 a rastlinné výťažky. Je vhodný na tvár aj oči a tiež na citlivú pleť. V očiach neštípe, vodeodolnú špirálu aj ostatné produkty rýchlo rozpúšťa a odstráni ich do posledných zvyškov. Jedinou menšou nevýhodou je, že pleť po jeho použití zostane pokrytá jemnou mastnou vrstvou, preto ju ešte treba dočistiť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, vždy a znovu, ak sme už neminuli minimálne 10 balení, tak ani jedno

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea Young - Soft & Care Čistiace obrúsky na pleť Green Coconut, 25 ks
Opäť tu máme ďalšie balenie obrúskou od Balea Young. Keďže si ich zvyčajne kupujeme v DM v dvojbalení, tieto sú presne také isté, ako sa objavili v minulomesačných empties: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/10/empties-september-2013.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Iseree - Cotton pads Soft, 120 ks
Taktiež sa nám minulo ďalšie balenie našich obľúbených odličovacích tampónov. Iné lisované tampóny za tak nízku cenu asi ani nezoženiete.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Clean & Clear – Morning Burst Skin brightening facial scrub, 141 g
Scrub na tvár od Clean & Clear určený na ranné použitie a má pleť prebudiť a rozžiariť. Neobsahuje oleje, no v jeho zložení som žiaľ našla poriadne množstvo parabénov. Scrub obsahuje kofeín a výťažky z citróna a papáje. Patrí k tým jemnejším a okrem bielych čistiacich čiastočiek obsahuje aj žlté a zelené „praskajúce guličky“, ktoré vraj čistia pleť do hĺbky. Mne sa však vôbec nezdalo, že by tento scrub čistil pleť do hĺbky. Pleť na povrchu vyčistil fajn, no čistenie pórov, ktoré výrobca sľubuje na obale sa nekonalo ani pri pravidelnom používaní. Tento scrub je dobrý ako náhrada bežného čistiaceho gélu, no hĺbkové čistenie pleti od neho nečakajte. Vôňa tiež nie je z tých najlepších, síce cítiť trochu ovocnú vôňu, no dosť ju prekrýva vôňa umeliny. Scrub je tiež dosť mydlový a po použití ho musíte poriadne zmyť, inak sa toho nepríjemného mydlového povlaku nezbavíte.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Skôr NIE, teraz mám oveľa lepší scrub od St. Ives.

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Clean & Clear – Morning Burst Skin brightening facial scrub

Bel premium – Cosmetic Lotion Pads + Aloe Vera, 30 ks
Tieto vlhčené odličovacie tampóny sme kúpili v DM-so zľavovým kupónom čisto na vyskúšanie. Tampóny napustené pleťovým tonikom s obsahom aloe vera sú určené na čistenie pleti aj odstračovanie make-upu, na obale je dokonca uvedená informácia o ich schopnosti odstrániť aj vodeodolnú špirálu, povedzme si na rovinu, toto naozaj nedokážu. Na moje prekvapenie však boli schopné odstrániť aspoň obyčajnú špirálu, nečakala som totiž od nich ani to. Odličovanie sa s nimi je však nepraktické, pretože na to aby ste poriadne odstránili make-up z očí aj tváre podete potrebovať minimálne 4 tieto malé tampóniky. Tampónyy mali trochu mydlovú vôňu a síce v očiach neštípali, pokožka v okolí očí bola po ich použití trochu začervenaná aj keď nepálila. Tieto odličovacie tampóny sú teda k pleti trochu jemnejšie než niektoré druhy obrúskov.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE, obrúsky sú predsa len ekonomickejšie riešenie, pretože na odlíčenie sa použijete maximálne 2.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Skôr NIE.

Maybelline – Super Stay 24h make-up, odtieň 020 Cameo, 30 ml
Make-upu z tejto rady sú pre mňa jednými z najlepších, no minúť tento mi trvalo skoro trištvrte roka. Bol totiž v o čosi tmavšom odtieni ako potrebujem, no keďže ho mali v DM za ½ cenu a môj odtieň už bol vypredaný, ja hlúpa som si kúpila tento mysliac si, že je iba o 1 odtieň tmavší od môjho. Bol síce tmavší o asi 2 až 3 odtiene, no nakoniec som ho bola schopná používať v lete zmiešaný v pomere 1:2 s mojim bežne používaným odtieňom.
Vo všeobecnosti je táto rada make-upov veľmi dobrá a v ďaka ľahšiemu zloženiu rozhodne vhodná aj na leto. Majú lepšie stredné krytie a na pleti vyzerajú po zafixovaní púdrom prirodzene. Aj keď podľa mňa na mojej pleti nevydrží až sľubovaných 24 hodín, jeho výdrž je veľmi dobrá a určite sa nájdu typy pleti, na ktorých má ešte omnoho lepšiu výdrž. Make-up má aj ochranný faktor SPF 19.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, ale ten môj odtieň.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Maybelline – Baby Lips, odtieň 30 Peach Kiss, 4,4 g
Tento balzam na pery som používala celé leto. Odtieň 30 Peach Kiss patrí k tým najslabšie pigmentovaným, no má jemný shimmer. Pery teda viacmenej vôbec nefarbil iba im dodával pekný lesk a samozrejme výborne hydratoval. Viac o balzamoch Baby Lips od Maybelline sa dozviete tu: LINK

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, keďže ich u nás zatiaľ nedostať spravili sme si poriadnu zásobu.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Určite ÁNO, sú to jedny z najlepších balzamov na pery aké som kedy vyskúšala.


Catrice – Prime and Fine Smoothing refiner, 14 g
Báza pod make-up od Catrice, ktorú sme si kúpili iba tak na vyskúšanie sa stala našim obľúbencom a minuli sme ju až do dna. Báza je balená v kelímku, čo niekomu môže prekážať, no ak vám to nevadí, za prijateľnú cenu dostanete kvalitnú podkladovú bázu pod make-up. Bola krémová a zamatovo jemná, po nanesení na pokožku ste naozaj cítili podstatný rozdiel. Hneď po jej aplikácii ste mohli naniesť aj make-up, s ktorým sa vôbec nezmiešavala, nezanášala póry, ale práve naopak pomáhala vašej pleti k dokonalosti. Aj keď sa vám objem 14 g môže zdať málo, tejto bázy stačí naniesť naozaj tenkú vrstvu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, momentálne máme síce zásobu iných, no k tejto sa ešte určite vrátime.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ak vám nevyhovujú tie s gélovým zložením alebo by ste iba chceli nejakú bázu pod make-up vyskúšať, túto vám rozhodne odporúčame a tiež je o polovicu lacnejšia než podkladové bázy od rôznych iných značiek.

Essence – Kiss Care Love Lipbalm, 03 Fruitylicious, 4g
Ďalší z balzamov od Essence, ktoré sme si nakúpili niekedy pred rokom v každej dostupnej variante a teraz sa nám pomaly začínajú míňať. Tento mal ružovú farbu, no na perách tak ako všetky ostatné zanechával iba výrazný shimmer. Aj tento mal príjemnú vôňu, ak si dobre pamätám v tomto prípade bola skôr sladká a pripomínala cukríky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? MOŽNO, od Essence mi prídu lepšie balzamy, ktoré sú umiestňované v rámci limitiek.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Iba ak sa vám páčia balzamy bez pigmentácie a s výrazným shimmerom, inak vám od Essence odporúčame skôr siahnuť po spomenutých balzamoch z rôznych limitiek.

Garnier Skin Naturals – Moisture Match Normal to Dry Skin, 1,5 ml
Konečne sme minuli aj ďalšie dve vzorky nových krémov od Garnier z rady Moisture Match. Tento v modrej variante bol určený na normálnu až suchú pleť, nám zo všetkých troch vyskúšaných vyhovoval asi najlepšie, no stále to nebolo to pravé, čo by sa hodilo niektorej z nás. Aj táto modrá varianta pre normálnu až suchú pleť bola hustejšej konzistencie, krém sa dobre a pomerne rýchlo vstrebal, no jeho hustejšia konzistencia bola pre našu pleť ešte stále príliš ťažká.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Skôr NIE, tento krém nám až tak nevyhovoval, rady by sme však ešte skúsili žltú verziu pre normálnu pleť a tiež zelenú pre kombinovanú až mastnú pleť.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Tieto krémy sú veľmi špecifické a skutočne musia vašej pokožke sadnúť, práve preto ich je aj toľko variánt. Samotné krémy nám však prídu veľmi kvalitné, určite neváhajte ak sa dostanete k vyskúšaniu nejakých vzoriek týchto krémov.

Garnier Skin Naturals – Moisture Match Dull Skin, 1,5 ml
Posledná zo vzoriek krémov Moisture Match, ktoré sme vyskúšali. Táto bola určená pre matnú a nevýraznú pleť, ktorú mal krém oživiť a rozžiariť. V tomto prípade šlo o krém s gélovou konzistenciou, ktorý sa extrémne rýchlo vstrebával a pokožka bola po jeho použití hladká a jemná. Krém nám však spôsoboval rýchlejšie premastenie pokožky tváre, takže ani táto varianta nám nevyhovovala.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Tejto varianty určite NIE, pretože nevyhovovala typom našej pleti.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Ak máte suchú pleť a hľadáte zmenu oproti hustým bohato hydratujúcim krémom, možno by bol tento produkt pre vás vhodný, pretože jeho zloženie je veľmi ľahké a na pokožke príjemné.


Sally Hansen – Kvik Off Moisturizing nail polish remover, 150 ml
Odlakovač na nechty od Sally Hansen, ktorý vďaka obsahu pro-vitamínu B5, vitamínu E a aloe vera nechty nevysušuje a dopomáha k ich zdravému vzhľadu. Tento odlakovač je vďaka špeciálnej špongii vo vnútri určený na rýchle odlakovanie nechtov. Bola to teda obdoba odlakovačov s kefkou, ktoré poznáme napríklad od Essence http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2012/11/ako-odstranit-trblietkove-laky.html, toto bola teda pre mňa nová doteraz nevyskúšaná verzia, no musím povedať, že špongia fungovala možno ešte lepšie než kefka.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Keby ho predávali aj u nás určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Essence – Like a Girls‘ Night Out, 50 ml
Keď Essence uviedla na trh parfemované vody v rozkošnom balení, s nápaditými názvami a v prijateľnej cene, nedalo nám nevyskúšať aspoň jednu z nich. Priznám sa, že nie všetky zo 6 vôní z prvej rady mi voňali, no táto s názvom Like a Girls‘ Night Out sa mi celkom páčila. Mala sladkú ovocnú vôňu, trochu ťažšiu než boli ostatné, možno aj preto sa mi páčila, pretože mám radšej ťažšie ovocno korenisté vône.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Na tú istú už asi NIE, ale rada by som ovoňala tie nové varianty, ešte som nemala možnosť skúsiť ani jednu z nich.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Jasné, hlavne ak patríte k našim mladším čitateľkám a dať 30,- či 50,- za parfém je pre vás veľa, tieto stoja 7,49 € za to väčšie 50 ml balenie. Kúpite ich napríklad na mel.sk, kde majú v ponuke všetky varianty.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...