utorok 11. marca 2014

BioBeauty box marec 2014

Na náš prvý BioBeauty boxík sme sa naozaj veľmi tešili a keďže naň netreba dlho čakať, pretože expedícia je v priebehu pár dní od objednania, tak náš celkom prvý, plný bio kozmetiky dorazil už dnes.


Krabička obsahuje 2 plné produkty, 2 produkty v cestovnom balení a 10 sašetkových vzoriek. Rozmanitý je aj charakter produktov, v krabičke sme si našli čaj do kúpeľa, mydlo, telové mlieko, krém na ruky a najrôznejšie vzorky. Veľmi pekné bolo aj balenie v hnedej krabičke s prírodnou výplňou previazanej mašličkou. V krabičke sme si okrem výrobkov našli aj sprievodný list s popisom všetkých produktov.


Za zmienku určite stojí aj medzinárodné zloženie krabičky, zastúpené je totiž Slovensko, Litva, Francúzsko, Anglicko, Izrael a Rusko. Takéto zloženie krabičiek, kedy sú produkty z rôznych krajín sa mi veľmi páči, pretože vtedy mám skutočne ten správny pocit, že skúšam kozmetiku z celého sveta.

Soaphoria čaj do kúpeľa rozmarín & borovica, 100 g
S čajom do kúpeľa sme sa doteraz ešte nestretli, takže je to pre nás úplná novinka. Je od slovenského výrobcu prírodnej kozmetiky, takže ďalšie milé prekvapenie, že v krabičke sú zastúpené aj slovenské produkty. Obsah vrecka je zmesou solí, prírodných rastlín a éterických olejov. Čaj je zašitý v látkovom vrecku, ktoré sa hodí do teplého kúpeľa kde sa nechá vylúhovať.


Riga Soap Manufacture mydlo z kozieho mlieka s peelingom, 100 g
Toto ručne vyrobené tuhé mydlo z kozieho mlieka s prírodným peelingom z ovsených vločiek pochádza z manufaktúry v Litve. Mydlo vďaka obsahu ovsených vločiek a krovín masíruje pokožku čím stimuluje podkožný krvný obeh. Na vyskúšanie tohto mydielka sa naozaj veľmi tešíme.


Panier Des Sens Lait Corps Relaxing Lavender Body Lotion, 50 ml
Cestovné balenie telového mliečka s krásnou levanduľovou vôňou obsahuje prírodné esenciálne oleje. Toto naše s levanduľovou vôňou má pôsobiť upokojujúce a relaxačne. Ako je už z názvu zrejmé, ide o francúzsku kozmetiku, takže opäť veľká spokojnosť.


Figs & Rouge Mocha Orange Hand Cream, 30 ml
Značku Figs & Rouge síce netreba nijak zvlášť predstavovať, no keďže väčšina z nás vníma iba ich preslávené balzamy na pery, možnosť vyskúšať aj iný produkt tejto značky nás veľmi potešilo. Krémik na ruky máme vo variante pomarančovo kávovej variante, má príjemnú jemne pomarančovú, skôr prírodnú vôňu, rýchlo sa vstrebáva, na rukách nezanecháva mastný povlak. Po nanesení sa krém naozaj rýchlo vstrebe, ruky sú po použití hladké a jemné.


Mix 10 vzoriek od značiek Mineral Beauty System a Natura Siberica
Síce som dúfala v o čosi viac vzoriek značky Natura Siberica aj tá jedna poteší. Vďaka darčeku za registráciu na BioBeauty sme mali možnosť vyskúšať aj kozmetiku Mineral Beauty System a tiež sme s ňou boli spokojné. Čo nás však potešilo úplne najviac je, že z 10 vzoriek je každá iná, takže máme možnosť vyskúšať 10 rôznych produktov a teda na niektoré sa už iba podľa názvu teším.


Mineral Beauty System Classic Mud Shampoo, 7 ml

Mineral Beauty System Classic Body Lotion, 4 ml

Mineral Beauty System Classic Body Butter Cream, 4 ml

Mineral Beauty System Aroma Body Butter Honey, 4 ml

Mineral Beauty System Aroma Body Lotion Wild Ocean, 4 ml

Mineral Beauty System Aroma Shower Gel Pomegranate, 4 ml

Mineral Beauty System Hand & Nail Cream, 4 ml

Mineral Beauty System All Day Moisturizer, 4 ml

Mineral Beauty System Day Cream Anti Wrinkle, 4 ml

Natura Siberica Moisturizing Cleansing Milk, 6 ml

O vzorkách sa viac časom dočítate v našich pravidelných empties.

Krabičku hodnotíme na jednotku a určite si rady objednáme aj ďalšiu keď opäť niekedy bude. Táto krabičky by podľa informácií z FB mala vychádzať nepravidelne, hlavne pri príležitosti uvedenia nových produktov do predaja. Predošlé krabičky sme zmeškali, preto sa naozaj tešíme, že túto sa nám podarilo objednať.

A teraz trochu čísel
Cena krabičky 10 + 2,90 poštovné = 12,90 €
Hodnota produktov v krabičke 19,29 € + 10 vzoriek


5 komentárov:

  1. Som naozaj milo prekvapená, že produkty budú aj zo Slovenska. Box vyzerá skvelo, ale myslím, že nič pre mňa.

    http://beautyandfashiontipsbynicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj na stránke v e-shope majú produkty od slovenských výrobcov, je to fajn, že im takto pomáhajú s propagáciou.
      Na bio kozmetiku nie sme zaťažené ani my, no chceli sme túto krabičku vyskúšať a nakoniec to vypálilo celkom fajn, nič nie je extrémne bio (že by to strašne smrdelo a nič nerobilo), to mydlo veľmi pekne vonia, krémik je na jednotku, telové mliečko tiež použijeme, vzorky každý rád vyskúša a to vrecúško do kúpeľa, ak nič iné bude nám pekne voňať, lebo ono je vlastne celé na jedno použitie, ale naozaj prekrásne rozvoniava.

      Odstrániť
  2. Ten balíček vyzerá krásne! Myslím, že si to niekedy objednám :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...