piatok 12. septembra 2014

Empties august 2014

Empties sú mojim najobľúbenejším článkom z celého mesiaca, pretože v ňom môžem zosumarizovať všetky minuté produkty, následne ak sa dá, pochváliť sa za to, že som minula viac než kúpila a potom to rituálne všetko vyhodiť, aby som v krabici uvoľnila miesto pre prázdne obaly z ďalšieho mesiaca.



Avon Senses – Tropics Stimulationg Passion Fruit & Kiwi Shower Gel, 750 ml
Avon Senses – Tropics Stimulationg Passion Fruit & Kiwi Body Scrub, 200 ml
Oba produkty mali naozaj príjemnú, sviežu ovocnú vôňu, ktorá bola na leto ako stvorená. Sprchový gél bol ako každý iný, dobre penil a nevysušoval pokožku. Peeling obsahoval umelé čiastočky rôznych veľkostí, bol gélový, penil iba veľmi málo, ale teda naozaj pekne voňal a čo viac by sme za tie peniaze chceli.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Ale ÁNO, no Balea sprcháče sú lepšie

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Garnier Mineral – Extra Fresh 48h Anti-perspirant, 150 ml
Tento deosprej s aktívnymi minerálmi ste už určite v našich empties postrehli. Je bez alkoholu, nezanecháva biele stopy na oblečení a tento konkrétny naozaj iba veľmi jemne vonia.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, tieto minerálne v lesklom obale sú asi úplne naj

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Fa – Floral Protect 48h Anti-perspirant Orchid & Viola, 150 ml
V tomto prípade som bola naozaj veľmi milo prekvapená. Tento deo-sprej ma priznám sa upútal svojim obalom, no v konečnom dôsledku je naozaj veľmi dobrý. Samozrejme je bez obsahu alkoholu, zaručuje až 48 hodinovú ochranu, nezanecháva škvrny na oblečení čo naozaj môžem potvrdiť a má príjemnú vôňu. Najviac ma upútala vôňa orchidei a sirôtky, ktorá je síce kvetinová, no vôbec nie v zlom, takže určite bude vyhovovať aj tým z vás, ktoré kvetinové vône veľmi nemusíte, tak ako ja.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, dokonca práve používam druhú variantu s vôňou divého maku a zvončekov

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO, určite ich vyskúšajte, neoľutujete


NevO – Hand & Body Lotion Ocean, 240 ml
Toto telové mlieko určite poznajú všetky tie z vás, ktoré si kupujú LadyBox. Tam sme mali možnosť stretnúť sa s ním v inej variante. My sme už pomerne dávno mali kúpené toto s vôňou oceánu (modré) a tiež s tropickou (oranžové), ktoré sme minuli ešte pred tým, ako sme začali písať empties. Telové mlieko je naozaj veľmi husté a pripomína skôr maslo, aj keď nemá krémovosť, ktorou sa maslá vyznačujú. Jeho zloženie je obohatené o oleje, minerály z Mŕtveho mora a vitamín E. Dobre sa rozotiera, do pokožky sa však nevpíja, skôr na nej vytvára ako keby ochrannú vrstvu, ktorá ju postupne vyživuje. Nakoniec mi nedá nespomenúť ešte krásnu, zaujímavú vôňu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO, tieto NevO telové mlieka majú čosi do seba a som rada, že sa objavujú aj v LB

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Palmer’s – Cocoa Butter Formula For Dry Ashy Skin, 50 ml
Toto cestovné balenie telového mlieka od Palmer’s sme naozaj rady vyskúšali, mali sme ho už naozaj dávno z LB a až teraz naň vlastne prišil rad v spotrebovávaní našich bohatých zásob. Recenziu na tento produkt ako aj ďalšie od Palmer’s, ktoré sme mali možnosť doteraz vyskúšať nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/01/palmers-cocoa-butter-formula.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO, my sme s touto značkou spokojné a odporúčame ju

Figs & Rouge – 100% Organic Aloe & Mint Balm, 17 ml
Tak v tomto prípade teda o nadšení hovoriť nedá. Aj keď všetci sú z tohto univerzálneho balzamu na pery, tvár, ruky a telo úplne paf, podľa mňa je to vlastne iba poriadne mastné niečo, čo síce na pery bolo príjemné, na suché lakte mi to nejak veľmi nepomohlo, pretože mastnota sa nevedela vstrebať a tak som to celé poobtierala kde som sa oprela, no nakoniec som tomu našla využitie na päty resp. celé chodidlá, ktoré si po natretí treba obuť do teplých mäkkých ponožiek, tam som totiž zaznamenala aj účinok. Čo sa mi ďalej nepáčilo bol fakt, že sa na povrchu vytvárala zaschnutá vrstva, ako na vychladnutom pudingu, len teda omnoho hrubšia. Mňa teda celkovo tento preslávený balzam veľmi neoslovil a to mám vďaka LB ešte jeden, ale v zime na nohy bude dobrý.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili?  NIE, podľa mňa je to predražené a vôbec to nestojí za to

Mineral Beauty System – Classic Body Lotion, 4 ml
Ďalšie telové mliečko s minerálmi z Mŕtveho mora, tento krát som však mala iba vzorku. Okrem minerálov je obohatené o vitamín E a aloe vera. Mliečko bolo naozaj príjemné, bolo redšie, takže sa ľahko rozotieral, rýchlo sa vstrebalo do pokožky a nezanechalo ju mastnú. Príjemná bola aj vôňa, takže naozaj spokojnosť s touto vzorkou.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO, dokonca som niektoré produkty tejto značky videla už aj v DMke

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO


Avon Foot Works – Beautiful Marine Salt Invigorating Scrub, 75 ml
Tento peeling na nohy s morkou soľou a mäkkými guľôčkami bol k chodidlám jemný, no pritom ich dobre premasíroval. Produkt aj pekne voňal a máme k nemu aj chladivý hydratačný gél, ktorý sa tu zrejme objaví budúci mesiac. Avon má starostlivosť o naše labky dobre zvládnutú, takže ak nevieme čo iné by sme si mali kúpiť, rada Foot Works určite nesklame.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Avon Foot Works – Beautiful Papaya Sorbet Cooling Lotion, 75 ml
Toto chladivé mliečko na chodidlá s vôňou papáje sa zrejme pohnevalo so svojim perťákom peelingom, pretože ten sme tu už mali riadne dávno. Zvyšok tejto chladivej emulzie sa nám však povaľoval v kúpeľni a čakal na leto a to kedy si ho niekto konečne všimne. Bol to naozaj fajn produkt, ako som napísala skôr emulzia ako klasické mlieko, rýchlo sa vstrebával a síce ten chladivý efekt tam nejaký úžasný nebol, no opäť to pekne voňalo, takže čo viac by sme chceli.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO


Catrice  -  All About Matt Plus Shine Control Powder, 020 Nude Beige, 10 g
Tento zmatňujúci púder je naším obľúbencom už naozaj veľmi dlho. Okrem toho, že nám vyhovuje jeho odtieň, má ľahký prirodzený vzhľad, dobre zmatní akýkoľvek make-up, no pomerne fajn kryje aj samotný. Viac o tomto púdri aj keď ešte v starom balení nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/01/make-up-pod-15.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, kupujeme si ho stále dookola a aj keď často skúšame nové veci, tento púder máme vždy po ruke.

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

MaxFactor – Mastertouch Under-eye Concealer, 303 Ivory
Ak hľadáte dobrý korektor, hlavne na okolie očí a nie je vám ľúto zaplatiť zaň viac než dve či tri eurá, tak určite vyskúšajte tento od MaxFactor. Ja som s ním bola nadmieru spokojná, nezlieval sa, nebol príliš hustý, no super kryl a pôsobil prirodzene, poradil si s kruhmi pod očami, ale aj inými nedokonalosťami. Páčil sa mi aj praktický aplikátor s klikacím vytláčaním produktu, ktorý bezchybne fungoval, čo sa totiž niekedy nestáva. Naozaj tomuto korektoru patrí pochvala a určite sa ním ešte niekedy rozmaznám.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, určite som ho nemala naposledy

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO, síce je trochu drahší, no kvalitný

NYX – HD Photogenic Concealer, CW03 Light, 3 g
Ďalším korektorom, ktorý môžeme obe odporučiť je tento od značky NYX. Opäť nebol príliš hustý, takže pôsobil prirodzene, no veľmi dobre kryl a nezlieval sa do vrások ani nevytváral mapy. Tento korektor je dokonca obohatený o minerály a neobsahuje parabény.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO


Nivea – Očný odličovač extra, 125 ml
Tak toto teda bola extra trieda, no žiaľ nie v dobrom. Neviem čo to obsahovalo, no strááášne to štípalo. Vraj odstráni aj extra vodeodolný make-up a špirálu, no ja som skôr mala pocit, že mi to odstráni aj kožu. Naozaj čosi hrozné.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, ani zadarmo by som ho už nechcela, so sebazaprením som ho síce minula, no už si neprosím

Či by tento produkt sovičky odporučili?  NIE, v žiadnom prípade si ho nekupujte

Iseree – Soft Cotton Pads, 120 ks
Tieto lisované odličovacie tampóny sú z Lidlu, sú naozaj kvalitné a pritom za super cenu. Viac už ani nie je čo dodať.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO


The Face Shop – New Zealand Volcanic Clay Black Head Charcoal Nose Strip, 5 ks
The Face Shop – New Zealand Volcanic Clay Black Head Aloe Nose Strip, 2 ks
Opäť ďalší z produktov, ktorý sa nám v empties začal opakovať každý mesiac. Ide o čistiace pásiky na nos kórejskej značky The Face Shop, ktoré môžete kúpiť cez e-bay. Tieto pásiky sú asi najúčinnejšie aké sme kedy mali.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO, tieto naozaj treba vyskúšať, neoľutujete

Skin79 – Super BB Cream Orange
Tento oranžový BB krém bol odtieňom veľmi podobný maka-upu, ktorý bežne používam. Bol trochu redší ako iné farby, no zato sa môže pochváliť ochranou proti slniečku SPF50+, vďaka čomu voňal ako opaľovací krém. Vďaka svojej konzistencii sa dobre rozotieral, tak priemerne kryl a výdrž tie bola taká priemerná. Táto oranžová varianta je vhodná hlavne na leto, pretože má vysoký ochranný faktor a ľahká zloženie.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Baroness – Aloe Mask Sheet, 21 g
Táto plátená maska kórejskej značky Baroness má vďaka vysokému obsahu výťažkov z aloe vera hojace a omladzujúce účinky, pleť tiež zjemňuje a dodáva jej hydratáciu a svieži vzhľad. Maska bola dobrá, po jej použití bola pleť naozaj jemná a hydratovaná.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Ja Yeon Mapping – Green Tea Essence Mask, 23 g
Ďalšou plátenou maskou, ktorá tento mesiac padla za obeť je táto s výťažkami zo zeleného čaju. Maska je vhodná na všetky typy pleti, dobre hydratuje a má príjemnú sviežu vôňu zeleného čaju.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, táto maska má mnoho rôznych variánt, tak by sme ešte nejaké rady vyskúšali

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Holika Holika – Juicy Mask Sheet Tea Tree
Masky Holika Holika ste už u nás viackrát videli. Táto konkrétna s výťažkami z čajovníka čistí pleť a póry, takže jej použitie je vhodné v problematickom období.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO


Essence - Studio nails 24/7 nail base, 8 ml
Doteraz najlepší base coat aký sme kedy vyskúšali je práve tento od Essence. Ódy naň som písala aj pred pár dňami v new in, pretože som nám spravila poriadnu zásobu, keďže sa dostal medzi výpredajové produkty a zatiaľ neviem, či sa vráti do sortimentu alebo nie. Našu recenziu naň si môžete prečítať tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/02/nail-tips.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO


Lacoste – Touch Of Pink, 90 ml
Túto voňavku sme už mali ani nepamätám ako dlho. Táto vôňa je z kategórie ovocno-kvetinovo-drevitých vôni, takže je veľmi populárna.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

4 komentáre:

  1. Zaujímavé produkty, ktoré ste minuli. Najviac ma láka vyskúšať nejaké ázijské pleťové masky, no stále sa neviem odhodlať spraviť objednávku. Pritom vy, sovičky, ma neustále inšpirujete a presviedčate, že je to skvelé!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máme pripravený jeden zaujímavý projekt, kde budeme rozdávať ázijskú kozmetiku. Snáď sa nám podarí dať to sem čo najskôr, aby sme potešili naše čitateľky ;)

      Odstrániť
  2. U mě také odličovač nezabodoval, ani jsem ho nedopotřebovala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ho minula, no fakt veľmi štípal. Za tie peniaze čo som zaň dala mi bolo ľúto vyhodiť ho, no bola som na seba poriadne naštvaná. Nabudúce sa radšej pekne prejdem opäť na koniec obchodu aby som si vzala niektorý z osvedčených odličovačov aj keby to malo znamenať, že sa zaradím na koniec dlhého radu ľudí pri pokladni. Celá story o tom, akým spôsobom som k nemu prišla je v júlových new in.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...