sobota 7. marca 2015

New in február 2015

Vo februári sme sa celkom snažili nakupovať čo najmenej a iba to, čo skutočne potrebujeme. Minulý mesiac mali v DM-ke kupón na zľavu 25% na vlasovú kozmetiku, takže som sa rozhodla vybrať nám niekoľko nových šampónov na vyskúšanie. Kúpili sme si ešte jednu novú Maybelline špirálu do zásoby aj so spomínanou taštičkou zadarmo. Opäť sme dostali aj produkty na testovanie od Ziaja, tento krát sú z línie Kozie mlieko.


L’Oréal – Elseve Fibralogy šampón
Tento šampón by mal vytvárať vlasovú hmotu, vlasové vlákno rozširuje zvnútra. Je určený na jemné vlasy, ktorým by mal dodať hustý a plný objem. No tak uvidíme čo na tom bude pravdy, každopádne veľmi pekne vonia.

Schwarzkopf – Essence Ultime Omega Repair Shampoo
Tento šampón sme už vyskúšali v podobe vzorky a celkom sa nám pozdával. Je to šampón určený na poškodené a oslabené vlasy, ktoré vďaka Ultime-4-komplexu obsahujúceho výťažky z perál, panthenol, ušľachtilé proteíny a keratín obnovuje, regeneruje ich poškodené bunky, zabraňuje štiepeniu končekov a dodáva im lesk.

Garnier – Ultra Doux Revitalizačný šampón 5 Rastlín
Revitalizačný šampón od Garnier z rady Ultra Doux sme už mali predtým a boli sme s ním spokojné. Je ľahký, veľmi pekne vonia a receptúra s obsahom výťažkov z 5 rastlín, ktorá je určený pre normálne a oslabené vlasy, ktorým dodáva lesk a jemnosť sa nám pozdávala. Šampón je navyše bez parabénov.

Syoss – Glossing Shine-sealing Shampoo
Tento šampón od Syoss, ktorý by mal vlasom dodávať lesk sa objavil v mojom košíku hlavne preto, že to bolo veľké balenie za prijateľné cenu. Šampón obsahuje zložku Keratín primer, ktorá posilňuje štruktúru vlasového vlákna.


Maybelline – Lash Sensational Mascara, black
Novinka od Maybelline, ktorá skutočne stojí za každý jeden cent, ktorý za ňu zaplatíte. A v DMke ju mali do konca februára za uvádzaciu cenu 6,99 € a ako darček k nej bola aj čierna kozmetická taštička Maybelline. Jednu sme si kúpili už predtým, no sme s ňou natoľko spokojné, že sme si do zásoby kúpili za nižšiu cenu ešte jednu.


Ziaja – Goat’s Milk Mlieko + tonikum
Ziaja – Goat’s Milk Telový balzam
Ziaja – Goat’s Milk Regeneračný koncentrát na ruky
Na recenzovanie sme od Ziaja dostali tieto tri produkty z rady Ziaja Kozie mlieko. Všetky tri produkty patri medzi novinky, všetky krásne voňajú a hneď ako ich poriadne vyskúšame na ne napíšeme recenziu.

1 komentár:

  1. Ziaju mám velmi ráda :)) od této řady mám krém na ruce. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...