nedeľa 14. júna 2015

Maybelline The Nudes paletka

Opäť dávame do pozornosti uvádzacie ceny niektorých produktov od Maybelline v obchodoch DM, kde vybrané novinky kúpite takmer za polovicu. Nová paletka očných tieňov The Nudes sa objavila v našich obchodoch pred pár týždňami svojimi odtieňmi určite poteší každú z vás, ktorá má rada odtiene hnedej.


Paletka obsahuje 12 práškových očných tieňov, ktoré zahŕňajú prevažne tiene v hnedých odtieňoch, no nájdete v nej aj dva bledé odtiene, jeden zlatý a jeden čierny tieň. Tiene sú takmer na polovicu rozdelené na matné a trblietavé tiene. Na zadnej strane paletka obsahuje aj tipy na kombinovanie jednotlivých odtieňov. 



Hnedých tieňov nikdy nie je dosť, teda tým sme si obhájili nákup tejto paletky, pretože ich máme veľa. Tiene sú však veľmi pekné, dobre pigmentované a s použitím kvalitného podkladu vydržia na viečkach po celý deň.

A čo vy? Nechali zlákať touto paletkou, alebo jej uvádzacou cenou 9,99 € ?

6 komentárov:

  1. Paletka se mi velice libi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá fajn avšak pred 2 dňami dom bola v našej dm a bola tam za 9,99 €. Tak neviem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno cenu už zdvihli, alebo som tam mala nakombinovanú ešte inú zľavu. Ale tá paletka už zmizla zo stránky DM, kde ju mali v cenových bonbónikoch.

      Odstrániť
  3. Vyzerá fajn avšak pred 2 dňami dom bola v našej dm a bola tam za 9,99 €. Tak neviem

    OdpovedaťOdstrániť
  4. podľa mňa je hrozná, aj s bázou tiene takmer nevidno a vôbec nevydržia:(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to zrejme musíš vyskúšať iný podklad, lebo s podkladom od Gosh aj Urban Decay vydržia celý deň a sú intenzívne. Nevravím, že je to najlepšia paletka na svete, ale určite tie tiene nie sú až taká katastrofa.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...