nedeľa 11. októbra 2015

New in september 2015

Aj keď naše septembrové nákupy neboli veľmi bohaté na množstvo, určite sme si to vynahradili kvalitou a zaujímavosťou jednotlivých produktov. Limitovaná edícia špirály od Benefit, Revlon či nové Baby Lips, to všetko nájdete v našich new in za september.


Benefit – They’re Real! Limited Edition Mascara with Crystals from Swarovski
Naším úplne najúžasnejším produktom, ktorý sme si kúpili v septembri je určite toto plné balenie špirály Benefit They’re Real! (review tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/benefit-theyre-real-review.html), ktorú v Sephore majú v limitovanej edícii so Swarovského krištáľmi. 



Krásne čierne balenie je kombináciou matnej čiernej fľaštičky a kovového čierneho vrchnáčika s 33 Swarovského krištálikmi.


Revlon – Colorstay Makeup, 150 Buff
Najlepšou septembrovou správou zo sveta kozmetiky bolo určite uvedenie značky Revlon do predaja. Zatiaľ ju exkluzívne predáva iba sieť FAnn parfumérií, ale časom sa možno dostane aj do ďalších obchodov. Keďže uvedenie tejto značky bolo sprevádzané aj reklamnou kampaňou, ktorá zahŕňala napríklad aj kupóny na zľavu 30%, rozhodli sme sa vyskúšať ich populárny make-up Colorstay, ktorý by mal mať až 24 hodinovú výdrž. 



Make-up sme si vybrali v odtieni 150 Buff, ktorý je veľmi prirodzený a hodí sa k našej pokožke. Na dotyk je tento make-up veľmi jemný, dobre sa rozotiera v tenkej rovnomernej vrstve, ktorá nezanecháva fľaky.


Maybelline – Baby Lips Winter Delight, 11 Hot Cocoa
Maybelline – Baby Lips Winter Delight, 12 Sweet Apple
Maybelline – Baby Lips Winter Delight, 13 Sugar Cookie
Ďalšou septembrovou novinkou sú zimné balzamy na pery Maybelline Baby Lips Winter Delight, ktoré sa v troch variantách úplne bez akejkoľvek predošlej reklamy objavili v našich drogérkach. Celý článok o týchto úžasných zimných balzamoch nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/zimne-baby-lips-v-nasich-dm-kach.html



Catrice – Mady to Stay Smoothing Lip Polish, 080 What’s Your Atti-Nude?
Pár vecí sme si vybrali aj v Catrice výpredaji. Jednou z nich je aj tento lesk na pery 3 v 1, ktorý má farbu sýtu ako rúž, výdrž ako fixka a lesklý efekt ako lesk na pery. Zvolili sme si tmavší nude odtieň s ružovo-koralovým nádychom, ktorý na fotke vyzerá trochu žiarivejšie, než v skutočnosti je.

Catrice – Longlasting Lip Pencil, 140 Sweet Auberginia
Vo výpredaji bol aj tento veľmi pekný baklažánový odtieň ceruzky na pery od Catrice. Týchto ceruziek máme už viac, sú krémové a dobre sa nanášajú.



Catrice – Colour Correcting Mattifying Powder, 010 Delicate Blossom
Vo výpredaji sa objavil aj tento zjednocujúci farebný púder. Už sme ho v minulosti mali a boli sme s ním veľmi spokojné, pretože pekne zjednotil make-up.


Essence – Effect Nail Polish, 24 Party Never Ends
Catrice – Luxury Nudes Top Coat, 03 Way Too Beautiful
Vo výpredajoch boli aj oba tieto trblietkové laky na nechty.


Essence Pure Skin – SOS Spot Killer
Na túto vysoko efektívnu prvú pomoc proti vyrážkam a čiernym bodkám sme počuli samé chvály. Je to biela vodička s dvojfázovým zložením a Clearderm komplexom, ktorá hneď po nanesení štetčekovým aplikátorom na zasychá a začína účinkovať. Výrobca odporúča používať produkt večer a nechať na problematických miestach pôsobiť počas celej noci.


Balea – Fuss Peeling Lovely
Balea – Fuss Peeling
Peeling na nohy od Balea s mätovým olejom a s výťažkom z červeného pomaranča sa nám tak zapáčil, že sme si kúpili ďalší a na vyskúšanie sme si vzali aj peeling s jojobovým olejom, výťažkom z pagaštana konského a ureou.


Glade – Velvet Tea Party
Nedalo nám to a kúpili sme si aj jednu z nových limitkových sviečok od Glade. Zamatová čajová párty má zvláštnu vôňu, ktorá je mixom sladkých, sviežich a kvetinových vôní. Určite vám tieto nové limitované vône od Glade odporúčame.

1 komentár:

  1. Take mam vuni od glade, ale tu druhou limitovanou edici.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...