štvrtok 18. februára 2016

Empties január 2016

Ďalšie trochu oneskorené empties, ktoré sú však opäť bohaté na zaujímavé produkty, ktoré sme za minulý mesiac vyžmýkali do poslednej kvapky. Viacnásobné zastúpenie má za január aj dekoratívna kozmetika, ktorá sa častejšie objavuje v našich nekontrolovaných nákupoch.



Schauma – Power Volume 48 h Shampoo, 250 ml
Tento šampón spolu s ďalšími produktami z rady Power Volume sme dostali od firmy Schwarzkopf na vyskúšanie. Keďže sme s produktami boli spokojné, rovno sme si ich nechali v kúpeľni. Vždy sa ako prvý minie šampón, preto tu máme obal práve od neho. Rada Power Volume vlasom dodáva nie len objem, ale aj lesk a posilňuje ich štruktúru. Recenziu na šampón aj ostatné testované produkty nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/testujeme-so-schwarzkopf-schauma-power.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Nivea – Harmony Time Cream Shower, 250 ml
Sprchový gél od Nivea s príjemnou jemnou vôňou ruží mal husté krémové zloženie a vytváral hustú penu. Zloženie s obsahom mandľového mlieka zanechávalo pokožku na dotyk jemnú a hydratovanú vďaka technológii Hydra IQ.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, hlavne ak si potrpíte na sprchové gély s hustým krémovým zložením

Nivea – Express Hydration, 250 ml
Ďalším produktom od Nivea je intenzívne hydratačné telové mlieko s obsahom morských minerálov. Telové mlieko malo ľahké zloženie, vďaka čomu sa dobre rozotieralo a rýchlo vstrebávalo do pokožky. Technológia Hydra IQ zabezpečuje dlhodobú hĺbkovú hydratáciu po celý deň. Redšia konzistencia zaručuje rýchle vstrebanie sa bez zanechania mastného povlaku.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea - Totes Meer Salz Ol-Peeling, 250 ml
Máme veľmi rady peelingy na tvár a rovnako aj na telo, a tak keď sme v DMke objavili tento telový peeling od Balea museli sme ho vyskúšať. Je to olejový peeling s morskou soľou a vôňou citrónovej trávy. Je veľmi podobný peelingu od Saloos, aj keď samozrejme tento nie je ceľkom prírodný. Zrniečka morskej soli dobre vyčistili pokožku, zbavili ju odumretej kože a oleje ju dostatočne vyživili a zvláčnili, takže po použití nebolo potrebné použiť telové mlieko. Opäť ale netreba zabúdať, že je to peeling s morskou soľou a tak nie je veľmi vhodný pre citlivú pokožku a tiež si treba dať pozor ak máte nejaké ranky. Sama som si niekoľkokrát zanadávala, keď som zabudla že mám na ruke nejaký škrabanec od našej mačky a spomenula som si až keď som siahla do nádobky s peelingom. Inak je celkovo veľmi dobrý a má tiež príjemnú sviežu vôňu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence – 24h Protection Balm Banana Dark Chocolate, 100 ml
Vône krémov na ruky z limitovaných edícií Essence sú vždy krásne voňavé. Tento s vôňou banánu a horkej čokolády taktiež nádherne voňal, ruky dobre hydratoval a po použití ich zanechával na dotyk jemné bez mastného pocitu. Ošetrujúce zloženie s bambuckým maslom a kokosovým olejom poskytuje rukám 24 hodinovú hydratáciu a starostlivosť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Krémiky z tejto limitky sa už žiaľ nedajú kúpiť

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, krémiky na ruky od Essence určite odporúčame


Essence – Nail Polish Remover Ultra, 150 ml
Veta „dobrá kvalita za rozumnú cenu“ určite v prípade tohto odlakovaču hovorí za všetko. Je dostatočne silný aby odstránil aj trblietkové laky a rôzne iné dekorácie, no zároveň je bez obsahu acetónu, takže natoľko nevysušuje nechty a pokožku okolo nechtov.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO, iný odlakovač si ani nekupujeme

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence – Studio Nails 24/7 Nail Base, 8 ml
Podkladový lak by mal byť základom, či už použijete iba jeden farebný lak alebo si na nechtoch vytvoríte dych vyrážajúcu kreáciu. Podkladový lak nechty ochráni pred zafarbením a zároveň predlžuje výdrž pekne nalakovaných nechtov. Tento podklad má hustejšie zloženie a zamatový finiš, takže nechty zároveň aj vyhladí.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, no tento lak sa už dávnejšie prestal predávať, my sme si však spravili zásobu niekoľkých kusov, čoskoro sa však budeme musieť poobzerať po nejakej náhrade

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Mixa - Bi-phase Cleanser, 125 ml x 2
Neviem či nám tieto dvojfázové odličovače od Mixa niekto chodí piť, ale opäť v našej empties škatuli skončili až 2. Sú to podľa nás najlepšie odličovače na očný make-up, aké sa u nás dajú kúpiť a viac sa môžete dozvedieť v review tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

L’Oréal – Skin Perfection Micellar Gel, 125 ml
Ďalší z produktov, ktorý vraj odlíči aj vodeodolný make-up, podstatné je slovíčko VRAJ. Pretože skutočnosť bola úplne iná. Micelárny gél nás zaujal práve pre svoje polo tekuté, polo gélové zloženie. Číry gél vhodný aj pre citlivé oči bez alkoholu, parfemácie a s hypoalergénnym zložením, áno mali sme veľké očakávania. Skutočnosť však bola taká, že gél sa musel nechať poriadne vsiaknuť do tampónu, inak sa dostával do očí sa spôsoboval chvíľkové zahmlené videnie, vôbec si neporadil ani s obyčajnou špirálou, všetko iba zlepil, takže o odličovaní nemohlo byť ani reči.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Balea – Peeling Gel mit Jasminbluten Extrakt, 75 ml
Čistiaci peeling na tvár od Balea sme skúšali po prvý krát a sklamané sme rozhodne neboli. Čistiaci peelingový gél obsahoval bambusové peelingové zrniečka, ktoré jemne čistili pleť. Zloženie s provitamínom B5 a výťažkom z jazmínových kvetov pomáha zachovávať prirodzenú rovnováhu pleti a chráni ju pred vysúšaním. Peeling je vhodný pre normálnu a zmiešanú pleť. Jeho používanie bolo naozaj príjemné, jemne vyčistil pleť, nedráždil a navyše mal krásnu sladkastú kvetinovú vôňu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Balea - Čistiace obrúsky, 25 ks
Ďalšou klasikou sú odličovacie obrúsky od Balea s grepovou vôňou. Dobre odlíčia make-up, sú dostatočne vlhčené, pevné a veľké, takže na celú tvár stačí použiť jeden obrúsok. Nedávno sme však v DMke objavili aj novinku od Balea, a to čistiace obrúsky napustené micelárnou vodou, sme veľmi zvedavé aké budú a určite vám potom dáme vedieť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea – Hydratačná pleťová maska, 2 x 8 ml
Ďalším produktom od Balea, ktorý môžeme iba odporúčať sú určite pleťové masky. Ich ponuka sa stále obmieňa, takže vždy nájdete nejakú novú, krásne voňajú a keďže obsahujú dve samostatne zatavené 8 ml masky, nemusíte ju celú minúť naraz a druhú polovicu si môžete neotvorenú odložiť. Táto maska mala krásnu papájovú vôňu, hustú krémovú konzistenciu vďaka čomu sa dobre rozotierala. Maska je hydratačná a je určená na suchú až normálnu pleť. Obsahuje výťažky z morských rias, aloe vera, avokádový olej, provitamín B5 a vitamín E.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

The Face Shop – Blackhead Out Aloe Nose Strip, 3 ks
Ďalším z našich top obľúbencov sú určite tieto čistiace pásiky na nos. Je to asi ten najlepší produkt, ktorý sme objavili vďaka e-bayu. Pásiky sú naozaj účinné, dobre vyčistia upchaté póry a sú vhodné aj na pravidelné používanie.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Dulcia – Ochranný krém proti vetru a chladu, 10 ml
Hustý ochranný krém, ktorý je vhodný hlavne do studeného počasia. Krém mal naozaj hustú konzistenciu, vďaka obsahom olejov sa však pri kontakte s teplou pokožkou rozpúšťal a dobre sa teda rozotieral. Pokožka však po jeho použití zostávala mastná. Obsahuje avokádový a makadamiový olej, lecitín a bohaté zastúpenie vitamínov A, B, C, D, E, H a K. Krém nedráždi pokožku a je vhodný aj pre deti. Nás táto vzorka veľmi neočarila, krémik mal peknú bylinkovú vôňu, no bol naozaj veľmi hutný a mastný a jeho použitie sa vylučovalo s používaním akéhokoľvek make-upu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Nie

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, odporúčame ho napríklad pre tie z vás, ktoré často chodia na hory či lyžovať.

Urban Veda - Radiance Day Cream, 10 ml
Na vzorku denného krému pre žiarivú pleť od prírodnej značky Urban Veda som sa už dlhšie tešila, ale rozhodne ma neprinútila rozmýšľať o kúpe plného produktu. Krém mal ľahké gélovo-krémové zloženie, ľahko sa rozotieral, rýchlo sa vstrebával do pleti, nezanechával ju však takmer vôbec hydratovanú. Jeho hlavným cieľom má byť udržiavať pleť žiarivú a zjednocovať odtieň pleti, čo teda potvrdiť nemôžem, keďže jediné čo bolo po použití cítiť bola parfumácia, ktorá je síce príjemná, no dosť silná a po niekoľkých použitiach už trochu vtieravá. Mám veľmi rada krémy s podobným ľahkým gélovo-krémovým zložením na použitie ráno, pod make-up, no tento mi neposkytoval dostatočnú hydratáciu, pleť po použití nebola žiarivejšia a neobsahuje ani SPF, takže to bol úplne zbytočný krok v starostlivosti o pleť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Garnier – Ultra Lift Night, 50 ml
Naozaj veľmi dobre hodnotím tento nočný krém a sérum v jednom od Garnier. Krém a gélové sérum vytvárali v obale špirálu, ktorá sa pri aplikácii pumpičkou zmiešavala, takže som si v jednom kroku naraz nanášala sérum proti vráska a tiež nočný hydratačný krém. Krém sa rýchlo vstrebával, nespôsoboval podráždenie ani pnutie pokožky a pri pravidelnom používaní som zaznamenala zjemnenie niektorých vrások. Veľmi sa mi páčilo praktické balenie v tubičke s pumpičkou, ktorá postupne vytláčala produkt nahor, takže som ho minula naozaj do poslednej kvapky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, proti vráskam treba bojovať ešte pred ich vznikom a tento krém bol naozaj jemný a vhodný aj pre mladšiu pleť


L’Oréal – Nude Magique Eau De Teint, 100 Porcelain, 20 ml
Počas zimy som používala iný make-up, no v tejto fľaštičke zostávalo naozaj už iba trochu, tak som sa posnažila minúť aj ten zvyšok. Make-up má ľahké zloženie, preto je vhodný hlavne na teplejšie mesiace. Na pleti pôsobí veľmi prirodzene a pekne zjednotí jej odtieň. Celú recenziu na tento make-up nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/loreal-nude-magique-eau-de-teint-review.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Maybelline - Lash Sensational Lash Multiplying Mascara, Black, 9,5 ml
Maybelline vie ako spraviť perfektnú špirálu a je mi záhadou ako sa dokážu neustále zlepšovať a prísť opäť s niečím novým a ešte úžasnejším. Všetko čo na nej milujeme si môžete prečítať v review tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-lash-sensational-review.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Revlon - Colorburst Lip Butter, 025 Peach Parafait
Veľmi nás potešil príchod značky Revlon do FAnn parfumérie, keďže nám je táto značka už dobre známa a našli sme si z nej niekoľko obľúbencov. Jedným z nich sú aj ich slávne Lip Butters a odtieň Peach Parafait je úplný top. Majú krémové, hydratačné zloženie, jemnejšiu pigmentáciu a niektoré odtiene, ako aj tento konkrétny, obsahujú aj shimmer. Nestáva sa nám často, že minieme rúž, keďže ich striedame tak veľa, ale tento konkrétny broskyňový odtieň s jemnými zlatými trblietkami je perfektnou každodennou možnosťou ako vylepšiť make-up. Myslím že nebudeme dlho odolávať a kúpime si ho znovu. Swatche aj ďalších odtieňov, ktoré máme si môžete pozrieť tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/revlon-lip-butter.html a v porovnaní s Maybelline Color Whispers tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-color-whisper-vs-revlon-lip.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Catrice - Camouflage Cream, 010 Ivory, 3 g
Tento krémový korektor od Catrice sme si veľmi obľúbili a momentálne už používame jeho niekoľké balenie. Má hustú, krémovú konzistenciu, vysoké krytie a veľmi dobre sa nanáša. Výborný je najmä na zakrytie menších, ale zato aj veľmi viditeľných nedokonalostí, na tzv. "spot concealing", stačí ho naniesť na konkrétne miesto, jemne vklepať prstom do pleti a pri jednej alebo dvoch ľahkých vrstvách nedokonalosti úplne zakryje. Má skvelú výdrž, no neodporúčam ho používať ako korektor pod oči, keďže je hustejší, vlieval by sa do vrások. Veľmi by sme chceli vyskúšať aj Liquid Camouflage od Catrice, no ten v žiadnej zo 4 DM v našom meste nemajú a ani od začiatku nemali.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Avon – SuperSHOCK gel eyeliner, black
Minúť strúhaciu ceruzku až do konca je niekedy naozaj výzva, pretože s malým kúskom sa už ťažko kreslí a tiež sa začína ťažko strúhať. Linky od Avonu som dlhodobo považovala za jedny z najlepších gélových v ceruzke, pretože popravde mnoho iných ani nebolo. Staršiu recenziu na tieto už pomaly zabudnuté linky nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/avon-supershock-gel-eyeliner.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ak sú ešte v ponuke, tak by ste nemali byť sklamané

Essence – Gel Eye Pencil Waterproof, 01 Black Blaze, 0,57 g
Táto ceruzka sa mi síce zo začiatku celkom páčila, no postupne moje nadšenie opadlo. Ceruzka najskôr veľmi dobre kreslila, no postupne zrejme vysychala a na tiene kreslila čím ďalej tým horšie. Ceruzka bola vysúvacia, no tuha bola dosť hrubá, takže sa s ňou dala naniesť iba hrubšia linka. Jej výdrž však bola veľmi dobrá, po zaschnutí sa skutočne nerozmazávala.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? Skôr NIE

1 komentár:

  1. Opäť pekná spotreba!
    A baví ma, keď niekto minie dekoratívku. Mne sa to tiež občas zadarí a je to taký menší sviatok (veď sa predsa uvoľnilo miesto novej...). :D

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...