sobota 11. júna 2016

Essence Little Eyebrow Monsters LE


Už niekoľko týždňov sa v DMkách povaľuje táto limitka, ktorej hlavnou témou je obočie. Limitka na prvý pohľad vyzerala lákavo, no po dôkladnom preskúmaní v obchode sme už také nadšené neboli. Limitovaná edícia Essence Little Eyebrow Monsters obsahuje väčšinu produktov, ktoré si s obočím dokážete spojiť. Nechýbajú tiene na obočie, ceruzka, farebná maskara, fixačný gél, posilňujúce sérum, rozjasňovač, šablóny, kefka ani pinzeta. Všetko samozrejme v niekoľkých odtieňoch.


My sme sa rozhodli iba pre pinzetu s peknou žltou potlačou a kefku na obočie. Obe veci sme potrebovali, takže či sú z limitky alebo by boli obyčajné, kúpili by sme si ich tak či tak. Pinzetka je pevná a dobre padne do ruky. Kefka na obočie je taká klasika, štetček na druhej strane je väčší a príliš pevný, ten nevyužijeme.


Túto limitku hodnotím tak priemerne, podľa mňa je vhodná skôr pre mladšie dievčatá a začiatočníčky. Okrem rozjasňovacej tyčinky, ktorú presne v rovnakom balení máme pod značkou Catrice, tak tieto produkty nepredčia kvalitou iné značky. 

Najbližšie by sme mali v stojanoch uvidieť letnú limitovanú edíciu Essence Juice it!

1 komentár:

  1. podobnú pinzetu mám doma z oriflame a služi mi dobre niekolko rokov.velmi vydarený tvar.a kefka so štetcom fajn ale ostatné ma tiež nezaujalo.dosť slabota.a budem sa opakovať.minus u essence je hlučik násťročných ktoré tam trávia mladosť.aj preto sa mi nechce moc sa im hrabať v regali a predierať sa cez ne.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...