nedeľa 17. júla 2016

Lookfantastic box júl 2016

Júlový boxík je asi najlepší, aký sme doteraz mali. Obsahuje kopu skvelých produktov, z ktorých je úplne naj nová ceruzka na obočie od Benefit. Ďalej určite treba spomenúť populárny olej od známej značky Nuxe a krémovú farbu na líčka a pery od Bellápierre a tiež krém od Thisworks, ktorý používajú celebrity. Opäť bolo súčasťou balenia aj nové číslo magazínu Elle.





Thisworks – In Transit Camera Close-up, 20 ml
Produkt, ktorý pre nás tento mesiac vybrali tvorcovia lookfantastix boxu ako produkt mesiaca je maska, hydratačný krém a podklad v jednom, ktorý používa dokonca aj Victoria Backham. Tento multifunkčný 3 v 1 produkt je perfektný na leto, pretože na tvár nemusíte nanášať niekoľko vrstiev rôznych produktov. Krém má ľahké zloženie, ktoré dodá pleti potrebnú hydratáciu a zároveň pripraví perfektný základ pre váš make-up. Obsahuje množstvo pre pleť prospešných zložiek ako napríklad kyselinu hyalurónovú či olej z boráku lekárskeho. Známky opuchu a únavy pleti pomáha zmierňovať pridaný kofeín. Pleť je po použití krému prirodzene rozžiarená, pôsobí zdravo a je pripravená na nanesenie každodenného make-upu a zároveň aj na náročné horúce dni.


Benefit – Goof Proof Brow Pencil, Shade 2, 0,11 g
Vďaka lookfantastic boxu máme možnosť vyskúšať aj novinku od Benefitu a to novú ceruzku na obočie. Perfektné obočie by sa každej z nás malo podariť vďaka špeciálnemu tvaru ceruzky. Ceruzka je v tvare slzy, má tenký špic na precízne línie a hrubší koniec na jednoduché vyplnenie obočia. 


Ceruzka má jemné krémové zloženie, vďaka čomu sa ľahko nanáša, nedrobí sa a pre dosiahnutie intenzívnejšie odtieňu sa dá dobre navrstviť. Veľmi praktické je aj balenie, ktoré je rovnaké pri originálnom aj tomto malom testovacom produkte. Vysúvacia ceruzka bez potreby strúhania má vždy ten správny tvar.


Nuxe – Huile Prodigieuse Or, 10 ml
Tento olej by sa dal pomenovať aj ako slnko v fľaštičke. Je to suchý olej s obsahom zlatých trblietok, ktorý sa po rozotrení vsiakne do pokožky bez zanechania mastného povlaku. Pretrvajú však zlatisté trblietky a jemná vôňa. Tento olej obsahuje unikátny elixír olejov zo 6 rozličných rastlín a to sladkej mandle, kamélie, lieskovca, makadamie, boráku lekárskeho a ľubovníka. Po aplikácii oleja je pokožka jemnejšia a má krásny lesk.


Kebelo – Silk Anti-frizz Cream, 15 ml
Jemné vlasy majú počas horúcich letných dní sklon k vysúšaniu, čo má za následok neposlušne odstávajúce jemné vlasy a celkový strapatý vzhľad. Tento krém vyhladzuje vlasové vlákna a vlasom dodáva zamatovú jemnosť a lesk. Zloženie je bez parabénov a obsahuje pre vlasy prospešné zložky ako výťažky z kamiliek, quinoe a amaranthu, ktoré spoločne vyživujú vlasové vlákna, opravujú poškodenú štruktúru vlasov a revitalizujú ich. Arganový a jojobový olej vlasom dodávajú lesk a jemnosť.


Bellápierre – Cheek & Lip Stain, Pink, 5 g
Perfektným produktom na leto, cestovanie a tiež k vode je krémová farba, ktorá sa dá použiť na pery aj líčka. Táto od Bellápierre je v ružovom odtieni s jednoduchým názvom Pink. Zloženie bez obsahu olejov je navrhnuté tak, aby neupchávalo póry a farba vydržala na líčkach po celý deň.



MiTi – Bobbles, 3 ks
Takéto gumičky vyrobené z mäkkých plastových struniek určite dobre poznáte. My ich používame celkom rady, pretože naozaj sa nezamotávajú do vlasov, neťahajú a nemajú kovové spoje, ktoré by poškodzovali vlasy. Aj tieto gumičky sú navrhnuté tak, aby vy vlasoch nevytvárali chumáče a nezamotávali ich. Okrem toho neťahajú vlasy ani pokožku hlavy a pomáhajú tak uľavovať od stresu. Gumičky sa ľahko dávajú z vlasov dolu, stačí potiahnuť. Vhodné sú aj na noc, vlasy nezamotajú a zároveň ich držia jemne zopnuté, aby ste sa počas teplých letných nocí nepotili.


Ako sme už spomenuli, tento boxík považujeme za najlepší, ktorý sme doteraz dostali. Môžeme vyskúšať nový produkt od Benefitu, známy olej od Nuxe a tiež krém, ktorý používa dokonca ja Victoria Beckham.

Ak vás toto či predošlé vydania zaujali a boxík by ste si chceli predplatiť aj vy, tak navštívte tento odkaz http://www.lookfantastic.com/beauty-box/lookfantastic-beauty-box-subscription/11140463.html

Júlové naozaj vydarené vydanie lookfantastic boxu malo hodnotu 65,54 € vrátane magazínu Elle. Najhodnotnejšími produktmi boli krém od Thisworks 18,72 € a krémová farba na pery a líčka od Bellápierre 16,45 €.

1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...