nedeľa 10. júla 2016

New in jún 2016

V júni sa nám opäť podarilo trochu šetriť a nákupy sa nám podarilo zredukovať iba na pár potrebných produktov. Zároveň som však objavila aj novinku od značky Alverde a to čistiace obrúsky s novou jablkovo-limetkovou vôňou.


Alverde – Čistiace obrúsky Beauty & Fruity
Obrúsky od tejto DM značky sme už mali, no v pomerne nepríjemnej ružovej vôni, ktorá bola veľmi prenikavá až smradľavá. Tie sa však z ponuky vytratili a najnovšie ich nahradili obrúsky s vôňou jablka a limitky, ktoré môžu byť na leto ako stvorené. Obrúsky sú vyrobené zo 100% bavlny a sú napustené emulziou s neutrálnym PH bez obsahu alkoholu a syntetických vonných a konzervačných látok. Tieto vlhčené obrúsky obsahujú bio limetkový olej a bio jablkovú vodu, ktoré pleť osviežia a zároveň jemne odstránia zvyšky make-upu a nečistoty z pleti. Sú určené na normálnu a zmiešanú pleť.


Mixa – Bi-phase Cleanser
Jeden z produktov, ktorý nám nikdy nemôže chýbať je aj odličovač Mixa, ktorý je šetrný k očiam aj pokožke, nedráždi, neštípe a nie je mastný. Ak sa vám zdá trochu iný, tak iba zmenili farbu vrchnáčika z modrého na biely, produkt je však stále ten istý.


Garnier Mineral – Action Control 48h Anti-perspirant
Lady Speed Stick – Fresh & Essence 48h Anti-perspirant
Adidas – Pro Clear Cool & Care 48h Anti-perspirant
Iba v krátkosti o neodmysliteľných letných pomocníkoch, ktorými sú deodoranty. Každému vyhovuje niečo iné a nám sa najlepšie osvedčili sprejové varianty, medzi ktorými vyhľadávame také, ktoré nezanechávajú škvrny na oblečení. Garnier je našou top značkou, no opäť som sa nechala zlákať aj inými. Deospreje od Adidas sme už mali viackrát a tie po vyskúšaní naozaj mnohých iných deosprejov môžeme zaradiť hneď za Garnier. Nezanechávajú škvrny na oblečení, sú šetrné k pokožke a síce niektoré trochu intenzívnejšie voňajú, no to im na kvalite neuberá. Lady Speed Stick som vybrala z čistej zvedavosti. Mal by mať kvetinovú vôňu a vraj by som mala pocítiť luxusnú sviežosť, takže sa nechám prekvapit.


Essence LE Juice it! – Lak na nechty, 01 I Love You Cherry Much
Essence LE Juice it! – Lak na nechty, 02 You’re One In a Melon
Essence LE Juice it! – Lak na nechty, 03 Orange Is The New Black
Essence LE Juice it! – Lak na nechty, 04 Peach Dreams Are Made Of This
Essence LE Juice it! – Nálepky na nechty, 01 Easy Peasy Lemon Squeezy
Taktiež sme si nenechali ujsť letnú limitku od Essence, z ktorej sme si nenechali ujsť laky na nechty a ozdobné nálepky na nechty s ovocím. Viac o letnej limitke Essence Juice it! nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/essence-juice-it-le.html

1 komentár:

  1. dlho som si nekúpila nový lak,musím omrknúť.nálepky sú asi cielené pre teenage čoo

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...