utorok 22. októbra 2013

Maybelline Color Whispers

Tento produkt od Maybelline určite poznáte aj z našich drogérií, no ak sa vám na týchto Color Whispers zdá niečo odlišné, tak sa nemýlite. Tu jednoducho museli zasiahnuť nejaké vesmírne sily, pretože dôvod, prečo tie predávané u nás nemajú tento krásny nápis mi je obrovskou záhadou. No a nekúp to! Keďže sme už Maybelline Color Whispers v minulosti vyskúšali http://nightowlsdaily.blogspot.com/2013/07/maybelline-color-whisper-vs-revlon-lip.html a sme s nimi naozaj spokojné, nad tým, či našu zbierku obohatím aj o pár kúskov s takýmto nápisom nebolo treba dlho premýšľať.


Po konzultácii so Zettou som nám v Amerike „ulovila“ nasledovné dva odtiene 95 Mad For Magenta 50 Cherry On Top. A bol to skutočne lov, pretože niektoré odtiene sú tu také obľúbené, že ich majú väčšinou vypredané a často musíte obehnúť tri či štyri miesta, aby ste natrafili na to, čo chcete. Taktiež sú rôzne druhy stojanov a v niektorých je iba vybraná kolekcia odtieňov.



Maybelline Color Whisper 95 Mad For Magenta – fialový
Maybelline Color Whisper 50 Cherry On Top – ružový

s bleskom

bez blesku

Aké sú vaše skúsenosti s Maybelline Color Whisper? Vyhovujú vám, alebo máte radšej klasické produkty ako sú obyčajné balzamy na pery bez pigmentácie a rúže?

8 komentárov:

  1. Jak vypadá na rtech? Mě se moc nelíbí ten lesk, co to dělá, když to vyfotíš s bleskem :( My SMall Happinesses

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O týždeň sa vraciam z USA, potom so sestrou môžeme pofiť aj na perách, mám ešte v zásobe pár Lip Butters od Revlonu a tiež Smoochies od Covergirl, tak potom dodáme aj viac fotiek ;)
      Ony majú lesk, sú to vlastne ako keby pigmentované balzamy, preto sa lesknú viac ako bežné rúže, no na perách sa až tak veľmi neleskli. Ten fialový má dokonca jemnučké strieborné trblietky.

      Odstrániť
  2. V mojej zbierke su tri color whispers, takze u mna je to jasne :) Ale fakt by som chcela porovnat ich aj s americkymi, ja mam pocit, ze co maju americania ako testery, my mame ako origos vyrobky. Inak si neviem tu absenciu napisu vysvetlit...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zloženie som z nich odlepila :( ale to by malo byť rovnaké. Inak tu napríklad testery na rúže nemajú, celkovo drogérková kozmetika väčšinou nemá testery. Testery sa dajú nájsť iba v Ulta alebo Sephore, čiže pri značkách ako Benefit, Urban Decay, Nars... z lacnejších značiek viem že má stestery NYX, ale tú predávajú iba v Ulta. Teda tu kde som ju majú iba tam.

      Odstrániť
  3. V Amerike máte nejakú rodinu? Alebo tam chodíte len tak? :) Veľmi by ma to zaujímalo.. toľko skvelých vecí odtiaľ :3
    a ten nápis nechápem, asi jednoducho tie naše nestoja za toľko ako tie americké.. predsa len tam je to originál, bohvie či naozaj nemajú tie naše iné zloženie, alebo dodávateľa ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tam tento rok bola ako au-pair, takže vtedy som si odtiaľ priniesla všetky tieto veci. Ono pre náš trh to robia v továrňach niekde tu v Európe a oni si to tam všetko vyrábajú priamo v USA alebo najďalej v Kanade, ale niektoré tieto výrobky z dekoratívky mali aj vyrobené v EU hlavne vo Francúzsku a Anglicku.

      Odstrániť
    2. tak to je skvelé :) Tak to je jasné, že si to samy vyrábajú i keď baby lips sú vyrobené vo Francúzsku, tie naše. Ale zas mňa štve, že keď si chcem niečo objednať z Ameriky, tak je neskutočne vysoké to poštovné.

      Odstrániť
    3. No presne to vravím, tie čo mám ja sú vyrobené v USA. A to poštovné je kapitola sama o sebe, to sú fakt riadne sumy :( ešte z UK sa oplatí objednávať, napríklad MUA to čo je ten české e-shop, tak to sa vôbec neoplatí, to je tak neskutočne predražené. Ja som si z MUA z anglicka naobjednávala plné balíky vo všelijakých výpredajoch, dokonca niekedy mávajú aj akciu, že je poštovné zadarmo do celého sveta, ten český e-shop je iba pre tých, čo nevedia po anglicky, inak sa vôbec neoplatí.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...