pondelok 3. marca 2014

86th Academy Awards

A opäť máme po Oscaroch. Väčšinou nestíhame sledovať všetky odovzdávania cien a písať o tom, čo mal kto na sebe, no Oscarov si nenecháme ujsť ani keby čo bolo. Tak sa teda pohodlne usaďte a pozrite si v čom sa celebrity predviedli, teda niektoré kúsky boli naozaj vydarené, predviedlo sa nám aj niekoľko budúcich mamičiek, tak naozaj bolo čo pozerať a porovnávať.

Najväčšie krásavice

Sandra Bullock
šaty – Alexander McQueen
Sandra bola opäť veľmi krásna, osobne ju považujem za jednu z najkrajšie obliekajúcich sa herečiek. Aj keď šaty neboli dych vyrážajúce, no boli veľmi pekné, dostatočne slávnostné, hodili sa jej aj lichotili jej postave a taktiež mala opäť krásne šperky a tiež účes, dokonca aj nechty.



Charlize Theron
šaty – Dior
Väčšina považovala za najväčšiu krásavicu večera práve Charlize, hlavne vďaka jej zaujímavým, rafinovane riešeným šatám s ramienkami telovej farby, ktoré z diaľky nebolo vidno.



Jennifer Lawrence
šaty – Christian Dior
šperky – Neil Lane v hodnote 3 miliónov dolárov
Aj keď minuloročný look ťažko prekoná, Jennifer bola veľmi pekná.



Jennifer sa opäť neplánovane podaril aj Oscarový pád, tentokrát však nespadla pri výstupe na pódium, ale už pri príchode na červený koberec, kde sa potkla o plastový kužel a okrem toho, že sama spadla, takmer stiahla aj dámu, ktorá šla pred ňou.


Lupita Nyong’o
šaty – Prada
Táto herečka získala Oscara za najlepšiu ženskú vedľajšiu úlohu. Šaty trochu v štýle Popolušky boli krásne aj keď teda vzhľadom na jej menší objem vpredu by jej zrejme viac pristal iný strih. Veľmi som nepochopila ani tú čelenku (jedine pokiaľ by sa bola naozaj snažila o tú Popolušku), ale tak dobre, rozhodne patrila medzi krásavice.




Kate Hudson
šaty – Atelier Versace
Kate v šatách v štále 40tych rokov doslova žiarila. Aj keď na jej styling môžu byť rôzne názory, podľa nás bola nádherná. Jej hlavne takýto štýl veľmi pristane.



Kristen Bell
šaty – Roberto Cavalli
Aj Kristen bola na Oscaroch naozaj nádherná, spodná časť šiat mala síce zvláštne riasenie, korzetové viazanie vzadu bolo však naozaj efektné. Špeciálne za zmienku stojí určite prekrásny náhrdelník.



Cate Blanchett
šaty – Armani Privé so štrasovými kamienkami Swarovski
Tieto šaty boli taktiež veľmi pekné, Cate v nich vyzerala úžasne, hodili sa k jej veku aj postave a aj napriek tomu, že boli v bledej pastelovej farbe, aplikácie so Swarovského kamienkami im dodali na exkluzivite.


Meryl Streep
šaty – Lanvin
Takto to má vyzerať, keď máte dávno po 30-tke, 40-tke aj 50-tke. Meryl mala aj veľmi pekný make-up a účes, ktoré sa jej hodili k veku i šatám.


Amy Adams
šaty – Gucci
Pekné jednoduché tmavo modré šaty jej veľmi pristali. Trochu  rušivým elementom sú šperky, mala krásne náušnice, no náramok sa k nim nehodí.


Anne Hathaway
šaty – Gucci
Anne vymenila stylistku, to akože naozaj, píše sa o tom na mnohých stránkach a je to aj vidno. Po minuloročných veľmi nelichotivých šatách boli tohtoročné o 200% lepšie aj keď by sme si ju všetci vedeli predstaviť aj v honosnejšej róbe. Tento rok je lepší aj účes a veľmi sa nám páči kabelka a rady by sme si v plnej paráde pozreli aj topánky, ktoré trochu poodhalila na niektorých fotkách.



Toto sa celkom nepodarilo

Julia Roberts
šaty – Givenchy
Julia bola pekná, ani tie šaty neboli zlé, len keby nebola mala tak o 3 čísla väčší vrch.  Teda vlastne celkovo boli dáke veľmi čipkované, nás až tak nezaujali, Julia sa vie obliecť aj lepšie.



Emma Watson
šaty – Vera Wang
Ani tieto šaty nepatrili k tomu, čo by sme si z tohtoročných Oscarov chceli zapamätať. A k tomu tie vlasy... aj na tej malej fotke vidím to kilo laku na vlasy, ktorým jej to celé zalepili dokopy.


Lady Gaga
šaty – Versace
V prípade Lady G je dosť diskutabilné, kam ju zaradiť. Na jednej strane milo prekvapila, že sa obliekla normálne, no na druhej strany tie šaty boli vhodné tak jedine pre ňu. Dokonca z boku bolo vidno, ako v nich je napasovaná, trošku väčšie partie sa dajú aj vkusne zakryť.


Budúce maminy na červenom koberci
Na Oscaroch sa objavilo hneď niekoľko čoskoro mamín, tak sa na ne poďme pozrieť.

Kerry Washington
šaty – Jason Wu
šperky – Jennifer Meyer
Kerry zo seriálu Scandal bola naozaj krásna, fialové šaty doplnené striebornými šperkami a nápaditým make-upom s tmavými perami jej veľmi pristali.


Olivia Wilde
šaty – Valentino
šperky – Lorraine Schwartz
Ďalšou peknou čoskoro maminou bola Olivia, ktorej čierne šaty veľmi pristali aj napriek tomu, že sa na skúške šiat vyjadrila, že sa v nich cíti ako Homer Simpson.

 

Elsa Pataky
šaty – Elie Saab
Máme tu aj jeden príklad nie celkom vydarenej róby, do ktorej sa doslova natrepala manželka Chrisa Hemswortha, ktorá síce čaká dvojičky, no to tie šaty neospravedlňuje.


Najkrajšie páry

Channing Tatum s manželkou Jennou Dewan-Tatum
oblek – Gucci
šaty – Reem Acra
Bez pochyby najkrajším párom boli Tatumovci. Jenna pred Oscarmi postla na Twitteri „Dnes večer sa cítim ako víla.“ a teda skutočne tak aj vyzerala.


Matthew McConaughey s manželkou Camilou Alves
oblek – Dolce & Gabbana
šaty – Gabriela Cadena
Pred rokom nás zaujala foto Mathewa s mamou, tento rok mu to veľmi pristalo s manželkou, ktorá na sebe mala na náš vkus až príliš veľa tej ružovej, no ako páru im to svedčalo.


Jamie Foxx s dcérou Corinne Bishop
oblek - ?
šaty - ?
Aj keď minulý rok mala Corinne krajšie šaty, tento rok opät aj s tatkom Jamiem vyzerali veľmi pekne. Veľmi zaujímavé sú aj tyrkysové náušnice, ktoré sa k šatám aj jej veku veľmi hodia. Pôvod šiat ani obleku sa nám nepodarilo zistiť.


Brad Pitt a Angelina Jolie
oblek – Tom Ford
šaty – Elie Saab
Brad bol fešák a keď nad vrchnou polovicou Angelininych šiat trošku prižmúrime, oči bol z nich pekný pár.


Will Smith s manželkou Jadou Smith
oblek – Berlutti
šaty – Versace
šperky – Cartier
Pekný oblek aj zaujímavé šaty, pristalo im to spolu.


Kelly Ripa s kolegom Michaelom Strahanom
šaty – Rolland Mouret
oblek - ?
Moderátori rannej šou Live With Kelly & Michael boli na Oscaroch hlavne pracovne, pretože robili množstvo rozhovorov pre špeciálne vydanie svojej šou. Obaja boli oblečení veľmi vkusne, dokonca lepšie než mnohé omnoho väčšie celebrity. Ich šou zbožňujem a styling zvládli perfektne, preto som sa ich rozhodla zaradiť.


Najlepší moment večera
Najlepším momentom Oscarového večera sa určite stalo fotografovanie sa Ellen DeGeneres s hosťami. V jednom momente sa rozhodla spraviť si s herečkou Meryl Streep, ktorá bola na Oscara nominovaná už rekordný 18ty krát fotku, na ktorú spontánne pozvala aj ďalších blízko sediacich hostí. Ellen sa chcela pokúsiť o rekord aby sa táto fotka zverejnená na Twitteri stala najviac retweetovanou fotkou v histórii, čo sa jej samozrejme aj podarilo.



Na fotke sa okrem Ellen a Meryl nachádzajú aj Jennifer Lawrence, Jared Leto, Bradley Cooper (ktorý fotku prostredníctvom Elleninho mobilu spravil), Peter Nyongao Jr., Channing Tatum, Julia Roberts, Kevin Spacey, Brad Pitt, Angelina Jolie a Lupita Nyong’o.

A čo vy? Sledovali ste odovzdávanie Oscarov? Kto sa vám páčil najviac? Ak ste aj vy na vašom blogu hodnotili oblečenie celebrít na Oscaroch, dajte nám vedieť, rady sa pozrieme na váš výber zaujímavých šiat.

6 komentárov:

  1. Wow vsechny měli krásné šaty :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nechápem prečo si Gagu dala za horšie oblečené podľa mňa bola absolútne famózna ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 100 ľudí, 100 chutí a tak trochu aj preto, že jej z nich takmer vyleteli prsia a tiež viď obrázok, to boli moje dôvody http://www.metrojournalist.com/wp-content/uploads/2014/03/lady-gaga1-415x260.jpg
      bolo ťažké rozhodnúť sa kam ju zaradiť, ale mne nejak ona a tie šaty až tak nešli dokopy.
      Však ani Julia Roberts nebola oblečená na svoj vek zle, no fotky z iného uhla ako tie čo sa naštelovala pre fotografov odhalili, že jej šaty proste nesedeli, to isté je aj v prípade Lady G, naštelovaná pre fotografov pôsobila pekne, no mnohé iné fotky odhalili, že iný strih šiat by sa jej predsa len bol býval hodil viac.

      Odstrániť
  3. Wau, tak tento rok si naozaj neviem vybrať najkrajší outfit! A tá fotka, no proste Ellen :D

    http://beautyandfashiontipsbynicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tá Lupita vyzerala krásne :) taktiež aj Angelina nesklamala :)
    http://beautecaresse.blogspot.sk/2014/03/simple-spring-makeup-look.html

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...